Algemeen

We geven schilderworkshop aan allerlei groepen vanuit de gedachte dat schilderen een manier is om tot en bij je zelf en je gevoel te komen. Via het doek geef je uiting aan wat er in jou leeft. Wij helpen je graag om je creativiteit naar boven te halen. En door samen te schilderen ontstaat er op een nieuwe verrassende wijze contact en communicatie met  de ander. "Door te schilderen leer je jezelf en elkaar beter kennen"

Je vindt hieronder een aantal voorbeelden/ suggesties maar heb je zelf een idee dan staan we daar zeker voor open.

  • Workshop Intuitief schilderen
  • Familie workshop
  • Party workshop- Vriendinnenworkshop
  • Workshop Moder Art

 

Workshop Intuitief schilderen- Open inschrijving

Een dag vol kleur, vrijheid en schilderen. We starten met een demonstratie van de mogelijkheden met de materialen. Daarna volgt een ontspanningsoefening en ga je onder begeleiding van Astrid intuïtief (veelal abstract) schilderen. Bij de dagvariant wordt na de lunch aan een nieuw doek gewerkt in het thema dat zich 's morgens heeft aangediend. ​

Je hoeft geen ervaring te hebben.

Data 2018:

dond.10 mei van 13.30- 16.30 uur

dond. 24 mei van 13.30- 16.30 uur

zond. 1 juli 10.00- 16.30 uur

dond. 19 juli 13.30- 16.30 uur

workshop van 1 dagdeel kost 39,50 euro per persoon incl. btw.

workshop van 2 dagdelen kost 75 euro per persoon incl. btw.

Aanbieding:

Bij aanmelding van 2 personen kost de korte variant 37,50 euro p.p. en de lange variant 69 euro p.p. Dit is incl. schildersdoeken papier, schilderdoek, verfmaterialen, koffie/thee, en lekkers/ lunch

Aanmelden bij info@ateliermetstip.nl  ​

 

Familieworkshop

Een leuk idee voor als papa 40 wordt of opa en oma 25 jaar getrouwd zijn. Dan heb je iets te vieren; nodig hen uit om met kinderen en kleinkinderen samen een persoonlijk schilderij te maken. Je kunt een eigen schilderij maken of samen aan een groot doek werken. Heel geschikt om met verschillende generaties te doen en het brengt je echt dichter bij elkaar en je leert elkaar op een andere manier kennen.

De schilderworkshop kan gegeven worden op  de locatie die de familie wenst. Wij komen op locatie door het hele land en werken zelf samen met diverse sfeervolle locaties in Gelderland en daarbuiten. We werken o.a. met het Woodbrookhotel in Barchem, De Heerd in Lochem, 't Olthuys in Vorden, Stayokay in Gorssel, het Stadshuus in Lochem etc.

De familie workshop duurt 2,5 uur en kost € 200 op basis van 2 volwassenen en 2 a 3 kinderen. Elke volwassene extra kost € 32 euro extra en elk kind kost € 17,50 euro extra. De prijzen zijn incl. btw.

Reserveren via info@ateliermetstip.nl

Kijk ook voor meer info en beeldimpressies op www.ateliermetstip.nl