Schilderweken 2019

week 1  zondag 1- zondag 8 september 

 

Kijk hier voor een

impressie van de schilderweek september 2014 

impressie van de schilderweek juni 2015

impressie van de schilderweek september 2015

impressie schilderweek 2016

impressie van de schilderweek 2018

Heb je zin in een creatieve week voor jezelf in de prachtige streek de Lot-Quercy, in Zuid-West Frankrijk?  Wil je genieten van de mooie heuvelachtige natuur, inspirerende schilderworkshops, ontspanning, het mooie weer, gastvrijheid en lekker eten?

Gun jezelf dan een bijzondere schilderweek onder leiding van Astrid Bakkum (beeldend kunstenaar en trainer). Zij komt al jaren in deze streek, kent de leuke plekjes, en heeft een afwisselend programma samengesteld vol creativiteit, rustmomenten en excursies (facultatief). Je verblijft exclusief met de groep in een sfeervol landhuis in Valprionde (25 km onder Cahors) dat naast alle gemakken van een verkoelend zwembad is voorzien.

De week bestaat uit workshops (buiten)schilderen, intuïtief en vrij schilderen maar ook figuratief/abstraherend. Er zijn gemeenschappelijke opdrachten en volop gelegenheid om aan je eigen onderwerpen te schilderen.
Elke dag is er tenminste 4 uur tijd om te schilderen, meestal de ochtenden i.v.m. de warmte en wordt je door Astrid begeleid. Je hoeft geen ervaring te hebben.  

Ontspanning: Voor de liefhebber is er ochtendyoga (voor beginners) en je kunt een ontspanningsmassage reserveren aan huis voor als je je zelf lekker wilt verwennen.

De facultatieve uitstapjes zijn o.a. naar Brocantemarkten, de mooie middeleeuwse stad Cahors en Saint Cirq la Popie, De vers bereidde maaltijden worden verzorgd door onze privékok. Er is buiten het programma om, voldoende ruimte om te doen waar je zin in hebt: wandelen (een stuk wandelen van de route Santiago de Compostella), een duik in het zwembad of liever met een glaasje wijn luieren in de zon?                                                                          

De kosten zijn 785 euro inclusief overnachtingen, maaltijden en schildermaterialen. Je kunt je individueel aanmelden of met een groepje. De groep is tussen de 6-9 persoen.Partners die niet schilderen zijn ook welkom, zij betalen een gereduceerd tarief.

Het vervoer is op eigen initiatief, vanuit Nederland is het 1150 km.Als je mee wilt rijden met een andere auto kan dat ook.  Dit gebied  heet de Quercy- Lot, het heuvelachtige landschap zijn de zuidelijke uitlopers van de Dordogne streek. Dichtstbijzijnde vluchthavens zijn Bergerac en Toulouse. Vraag Astrid voor meer informatie, tel. 06-24639490 of mail info@ateliermetstip.nl

A Bientôt!